Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TUNTITOIMINTA

Peidin tuntitoiminta on aktiivistunut nyt 2010 keväällä. Tunteja pidetään entistäkin enemmän, yleensä 2 kertaa viikossa. Peidistä löytyy monipuolinen tuntitarjonta, ja pyrimme pitämään mahdollisimman laajana aihepiirin.

Eniten ratsastustunteja tulee pidettyä yleensä maanantaina, kun kummallakaan ei ole harrastuksia kyseisenä päivänä. Tiistaina ja torstaina on ratsastukset, joten silloin ei ole tuntejakaan vaan keppihevoset nauttivat vapaapäivästä.

Arkeamme helpottaen olemme ottaneet käyttöön ratsastuskortti järjestelmän. Se toimii niin, että jokainen Peidin tunneilla käyvä saa oman ratsastuskortin. Siinä on 10 tavallista ratsastustuntia, + yksi yksityistunti. Ratsastuskorteista voi kysyä Petralta tai Idalta enemmän.

Ratsastustunnit pitää Petra, Ida tai poikkeustapauksissa Tiia. Jos joku muu pitää tunnin, siitä ei saa ratsastuskorttiin merkintää. Muutkin kävijät silti voi välillä pitää tunteja, jos ovat vierailleet Peidissä jo tarpeeksi kauan ja ovat saaneet jo ainakin yhden ratsastuskortin täyteen.

Tuntivalikoima:

  • Estetunnit: alkeis, 40-60cm, 60-80cm, maastoeste, puomitunti
  • Koulutunnit: Alkeis, Helppo C, Helppo B, Helppo A, erikoistunti
  • Maastotunnit: lähimaasto, sienimetsä, unelmapolut, maastoeste
  • Muut: puuhatunti, vaellus, peltotunti, maasto/koulu, teoria, yksityistunti

Muista kysellä myös valmennuksia!

Huomio ! Jos haluat tulla Peidiin ratsastustunnille, kysy Petralta ja Idalta vieraskirjassa tai sähköpostin kautta, ( idann [at] hotmail.fi ) niin sovitaan sitten yhdessä hyvä päivä, milloin pääset tunnille :)

 

Jos kokeilet, hurahdat niiden maailmaan hetkessä!

©2019 Keppihevostalli PEID - suntuubi.com