Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta

Ratsastustunnit

Pidämme useasti ratsastustunteja Peidissä, ja se komeileekin päätoimintanamme. Opettajina toimivat talli omistajat Petra ja Ida. Tunneilla ratsastetaan tallin opetushevosilla, mutta halutessasi voit tuoda omankin hevosen.

Ratsastustunnit ovat monipuolisia, ja yleensä tehdään miten tuntilaiset haluavat (ei silti joka kerralla hypätä) . Petran kanssa silti päätetään aina ratsut tuntilaisille.

Meiltä voi kysyä tunneista ym. lisää. Otathan yhteyttä, jos olet innostunut keppareista tai sinulla on oma keppihevostalli täällä Lahdessa? :)

Tuntitoiminnasta lisää täällä !

Leirit ja kurssit

Peidissä järjestetään aina kun voidaan muutaman päivän leirejä kaikille halukkaille, jotka asuvat täällä lähellä. Useimmiten ne ovat aina päiväleirejä, ettei talon tarvitse vaivautua ottaa yövieraita. :) Leireillä on joka päivä 1-4h ratsastusta, hevosten hoitoa, leirihoitsu ja yhteistä ajanviettoa. Leiriläiset ovat myös tervetulleita keski-yö-ratsastukselle. Teoriaa saattaa välillä tulla, hevosten uittamista ja keppihevosten tekemistä kaikille halukkaille. Välillä myös hypytämme tallikoiraa Taigaa nurmialueella, joka toimii tallin kenttänä.

Muista katsoa : Leirikesä 2010 !!

Kilpailut

Kilpailuiden järjestäminen on hauskaa puuhaa, ja kaikki halukkaat saavat osallistua joko omalla hevosella tai Peidin tuntihevosella. Kilpailut ovat villit ja vauhdikkaat, yleensä järjestämme estekisoja. Maastoesteiden ylitys, kouluratsastus, peltolaukkakisat, kauneuskilpailut ja matkaratsastus voi olla myös todella hauskaa, muista että kaikkea saa ehdotella!

Kisakalenteri 2010:

ei yhtään kisoja //

Jos kokeilet, hurahdat niiden maailmaan hetkessä!

©2019 Keppihevostalli PEID - suntuubi.com