Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallin esittely

Peid on lämminhenkinen ja aktiivinen keppihevostalli, joka on pääasiassa estepainotteinen. Otamme iloisesti vastaan niin kokemattomat hevos- ja keppariharrastajat kuin kokeneemmatkin, ja vauhtia löytyy kyllä joka tilanteessa. Emme ole mikään kokenut kepparitalli, mutta sen voimme taata, että hauskaa tulee joka keppistelykerralla pidettyä !

Lahdessa kerinkallion seudulla sijaitseva Peid omaa mahtavat maastot, mukavan hevoslauman sekä kolme ratsastuskenttää. Peidistä on lahden keskustaan n. 3 kilometriä, mutta silti on rauhallisella paikalla.

Maastoissa ei kyllä pahemmin moittimista löydy - on lukemattomia laukkasuoria, uittopaikkoja, peltoja, mäkiä, maastoesteitä, isoja teitä ja pikkupolkuja, myös iso laavu noin 8 kilometrin päässä rauhaisalla alueella. Kesällä on suunnitelmissa viedä maastoporukka Härkämäen laavulle, kysy sinäkin ihmeessä josko mukaan pääset! Pelloilla voi hyvin pitää tunteja, ja maastoilemaan mennään aina tuntilaisten halutessa. Haluaisitko sinäkin tulla maastoilemaan kanssamme ? Kysy rohkeasti Petralta ja Idalta vieraskirjassa, olemme enemmän kuin iloisia uusista kävijöistä !

Maastojen lisäksi on tallilla toki myös kenttiä. Suosituimpana toimii Petran takapihalla oleva nurmikenttä, jota käytetään jos säät sallii. Nurmikentälle pystyy myös loistavasti pystyttämään esteitä, ja varsinkin kilpailuissa on tilaa esteille paljon. Kenttään ollaan yhdistetty myös estekenttä. Toinen kenttä on asfalttikenttä, mutta tilaa löytyy ja se on sopiva esim. kouluratsastukseen ja jos nurmikenttä on huonossa kunnossa. Kolmas kenttä on nurmikenttä noin 100 metrin päässä tallista. Se on iso ja siellä voidaan joskus pitää tunnit. Petran takapihalta löytyy myös keppareille oma tarha.

Tallina toimii Petran talossa oleva huone, joka on kuin luotu keppareille ja on myös sopivan kokoinen. Peidissä asustaa noin 20 hevosta, mukaan lukien yksityiset hevoset.

Jos sinulla jäi jotain kysyttävää Peidistä, kysy meiltä vieraskirjassa, autamme mielellämme :)

 

Jos kokeilet, hurahdat niiden maailmaan hetkessä!

©2019 Keppihevostalli PEID - suntuubi.com