Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PEID MUUTTAA !!!!!!

UUDET SIVUT:

http://www.khtpeid.nettisivu.org 

sivut ovat vielä hieman kesken, mutta suurin osa on saatu valmiiksi. 


Tervetuloa Keppihevostalli Peidiin !

Tallin toiminta lähti liikkeelle 2009 syksyllä, kun kummatkin innostuivat keppariharrastelusta. Peid on oikeastaan jo saanut alkunsa 2008 syksyllä, jolloin teimme Petran kanssa ensimmäiset keppihevosemme (jotka asustavat vieläkin tallissa tuntsareina, tosin niitä on vähän kunnostettu). Emme kuitenkaan kauaa jaksaneet, mutta noin vuoden päästä tapasimme Tytin, joka oli maastoilemassa keppihevosensa kanssa. Siitä sitten saimme innostusta uudelleen ja tallista kasvoi aktiivinen, noin 20 hevosen asuttama keppihevostalli.

Peid on lämminhenkinen ja mukava, vauhdikas ja aktiivinen kepparitalli. Talli sijaitsee Lahdessa kerinkallion seudulla, josta löytyy maastopolkuja joka lähtöön (tutustu toki esittely- sivulla) ja hyviä muitakin ratsastusmahdollisuuksia. Lahden keskustaan on tallilta matkaa n. 3 kilometriä, mutta silti talli on hyvällä paikalla, rauhallisella seudulla lähellä Liipolan upeita maastoreittejä. Keppihevosemme ovat pääasiassa sukkakeppareita, mutta suloisia, osaavia ja tärkeitä jokainen. Muutamia kangashevosia löytyy, niin tuntikäytöstä kuin yksityishevosista. Peidin toimintaan kuuluu pääasiassa tuntitoiminta ja valmennukset, mutta leirit ja kilpailut ovat myös vahva osa arkeamme. (muista katsoa peidin leirikesä 2010!) Vietämme mielellämme aikaa myös maastoissa, vaelluksia vetelemässä ihanilla ja lukemattomilla maastoreiteillämme.

Peidin tavoitteena on viettää leppoisasti aikaa keppihevosten kanssa ilman mitään hirveätä menestystä, mutta toivomme kuitenkin että kävijämäärä tallillamme kasvaisi. Pyrimme kehittämään keppihevosten tekemistaitoja koko ajan, laajentamaan toimintaa ja pitämään kilpailujakin enemmän. Meille on myös tärkeää, että laittaisit palautetta vieraskirjaan ja tulisit mahdollisuuksien mukaan myös käymään Peidissä vaikka ratsastustunnilla, kysele meiltä vieraskirjassa ! :)

Ai mistä Peidin nimi on peräisin? Se tulee Petran ja Idan etunimistä ;)

Kesäisin terveisin, Petra ja Ida Ota yhteyttä mailitse!


Viimeisin päivitys: 30.5.2010

Muistathan myös kurkata, onko tallipäiväkirjaan tullut uusia kuulumisiamme?

Muista katsoa Peidin kävijälista !

Olet
Ilmainen www-laskuri

 

kävijä Peidin keppihevostallilla.
Laskuri lisätty 20.4.2010

Linkkilista !

Haluaisitko oman sivusi linkkilistallemme? Kysy vieraskirjassa, ja jos sivusi ovat asialliset ja hyväkuntoiset, lisäämme sivusi ilomielin !

Ystävyystalleinamme on Niittyjoki ja Niittypuro muista vierailla ! :)